Koraci za povrat novca

NAPOMENA:
Povrat novca za kupljenu kartu je moguć samo u slučaju odgode isplovljavanja broda za koju je karta kupljena. Odgoda plovidbe može biti uzrokovana kvarom broda ili nepovoljnim vremenskim uvjetima. Ako postoji osnova za povrat, novac će biti vraćen na račun kupca.
Prodavatelj nije odgovaran za pogreške nastale od strane kupca i neće biti uvažene kao osnova za povrat cijelog iznosa novca. Pogreške nastale od strane kupca uključuju: pogrešno odabran datum plovidbe, pogrešno odabranu relaciju ili pogrešno odabrane karte.
U slučaju odustajanja od putovanja naknada odbitka iznosi 50% od ukupnog iznosa računa. Ako želite promjeniti datum putovanja naknada odbitka iznosi 25% od ukupnog iznosa računa. Zahtjev za povrat sredstava treba biti upućen najmanje 24 sata prije predviđenog putovanja.


Koraci za povrat:
  1. Kontaktirajte prodavača popunjavanjem obrasca "Kontaktirajte nas" sa sljedećim podacima:ime i prezime kupca, broj narudžbe, relacija, datum i vrijeme polaska.
  2. Prodavatelj će vas kontaktirati u vezi problema unutar nekoliko dana.
  3. U slučaju valjanog razloga novac će biti vraćen na vaš račun. Vrijeme potrebno da novac sjedne na vaš račun može potrajati i do mjesec dana.